SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmen Elektrik Kurbanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:51:01
Öğretmen Elektrik Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da elektrik akımına kapılan bir öğretmen hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre olay, Darende ilçesi Hacılar Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaşları ile piknik yapan Ahmet Demir (27) isimli öğretmen, elektrik kaçağı bulunan semaverde akıma kapılması sonucu ağır yaralandı. İlçe devlet hastanesine kaldırılan evli ve bir çocuk babası Demir, hayatını kaybetti.

İlçede özel bir okulda sınıf öğretmenliği yapan Ahmet Demir’in elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi, ilçeyi yasa boğdu. Cenazenin otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

DARENDE'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Sınıf öğretmeni Ahmet Demir, yapılan otopsi işlemlerinin ardından Darende'de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 

27 yaşındaki sınıf öğretmeni Ahmet Demir’in cenazesi, Somuncu Baba Külliyesi’nde öğleyin kılınan namazın ardından Zaviye Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş’in kıldırdığı cenaze namazına Kaymakam Bünyamin Kuş, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tacettin Ateş, Müftü Ahmet Varol, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aslen Kahramanmaraşlı olan Demir’in cenazesi, eşinin ve ailesinin isteği üzerine Darende’de toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız