SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmen Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Sivas Karayolunda yönetimindeki otonun kamyonla çarpışması sonucu 25 yaşındaki öğretmen yaşamını yitirdi.

Sivas yönünden Malatya yönüne gelmekte olan 51 yaşındaki Z.K. yönetiminde bulunan 05..688 plakalı kamyon, Hekimhan- Hasançelebi yakınlarında 25 yaşındaki Erdoğan Gür (yandaki fotoğrafta) yönetimindeki 44..648 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sırasında, Hasançelebi İlköğretim Okulu’nda görevli olduğu bildirilen Erdoğan Gür yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan amcası oğlu 26 yaşındaki M.Gür ile kamyon sürücüsü Z.K. da ağır yaralandılar.

Bu arada Sınıf öğretmenliğinin yanı sıra Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde yüksek lisans eğitimi de gören Erdoğan Gür'ün ailesine taziye ziyaretinde bulunan İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Battal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, yardımcıları Mahmut Berk, Nurettin Şahin, Şinasi Fırat ve Memduh Büyükkaya, Gür ailesine sabır diledi. (Alttaki fotoğrafta)

DİĞER KAZALAR..
Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi’nde 23.00 sıralarında 33 yaşındaki F.A. adlı şahıs plakasını ve markasını alamadığı bir aracın çarpması sonucu yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis otoyu ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

Yeşilyurt Caddesi Fahri Kayahan Bulvarı kavşağında 62 yaşındaki M.A. yönetimindeki 44 ES 215 plakalı oto ile giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve orta refüje çarptı. Kazada sürücü yaralanırken, araçta hasar meydana geldi.

İlyas Mahallesi’nde K.G. yönetimindeki 44 LE 887 plakalı oto, 20 yaşındaki V.K. yönetiminde bulunan plakasız motosikletle çarpıştı. Kazada V.K. ile motosiklette bulunan 17 yaşındaki A.K. yaralandılar.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde kaza yapan 44 LD 275 plakalı aracın sürücüsü olan 39 yaşındaki M.D. adlı bayan, plakasını alamadığı bir TIR’ın kendisini sıkıştırması sonucu yol kenarındaki bir evin duvarına çarptığını bildirdi. Bu kazada maddi hasar meydana gelirken polis TIR’ın plakasını ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

Öte yandan Dilek’den Malatya yönüne gelmekte olan 40 yaşındaki M.A.K. yönetimindeki 44..879 plakalı otomobil, Gölpınar Mahallesi civarında yola aniden çıkan 69 yaşındaki İ.T. yönetiminde bulunan 44..600 plakalı otomobile çarptı. Kazada her iki araç sürücüsü de yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız