SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmene Baba Dayağı!

A- A+ PAYLAŞ

Köy öğretmeninin, bir köylü ile konuştuğu gerekçesiyle babası ve eniştesi tarafından okul lojmanında dövüldüğü bildirildi.

Jandarma, öğretmenin kimliği, yaşı ve cinsiyetini belirtmediği açıklamasında, konuya ilişkin şu bilgiyi verdi:

“12.01.2010 günü saat 13.00 sıralarında Pütürge Teluşağı Köyünde öğretmenlik yapan B.Ş. köy halkından H.Ö. ile konuştuğunun öğrenilmesi üzerine babası H.Ö. ve eniştesi E.T. tarafından okul lojmanında darp edilmiştir. Mağdur Pütürge Devlet hastanesinde yapılan muayene sonucu hayati tehlikesinin olmadığı C.Savcısının talimatı doğrultusunda şahısların ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.”

Bu arada, il merkezi Yenihamam Mahallesi’nde saat 11.00 sıralarında yürümekte olan 30 yaşındaki T.Y. adlı bayan, tanımadığı ve tekrar görse de tanıyamayacağı bir şahsın, hızla gelip yüzüne yumruk attığını polise bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

Turgut Özal Tıp Merkezi’nde ise, özel güvenlik görevlisi olan F.T.’nin, servise girme yüzünden tartıştığı hasta yakını A.D. tarafından yumruklandığı, şahsın ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız