SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmene Mazeret Müjdesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:28:09
Öğretmene Mazeret Müjdesi
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Erdoğan, öğretmenlere mazeret atamalarıyla ilgili müjde verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, öğretmenlerle ilgili mazeret atamalarının yaz aylarında yapıldığını hatırlatarak, bu yıl Şubat ayında da sağlık ve eş durumlarına bakılarak mazeret atamaları yapılacağını açıkladı. 

Müjde vermek istiyorum 

Erdoğan, öğretmenlerin eş durumuyla ilgili atamaların sürekli önlerinde soru işareti, pürüz olarak durduğunu ifade ederek, ''Milli Eğitim Bakanımıza verdiğimiz talimatla, 'süratle bu işi çözelim' dedik, 'gündemimizden düşsün' dedik. Öğretmenlerimizi yakından ilgilendiren bu müjdeyi açıklamak istiyorum. Öğretmenlerin mazeret atamaları yaz aylarında yapılıyordu. Sağlık ve eş durumu başta olmak üzere şubat ayında öğretmenlerin mazeret atamalarını gerçekleştireceğiz'' diye konuştu. 

Erdoğan, Şubat dönemi mazeret atamasına ilişkin ayrıntıların öğleden sonra bakanlık İnternet sitesinden duyurulacağın ifade ederek, hayırlı olmasını diledi. Erdoğan, ''Burada tek şeyimiz, muvazaaya fırsat verilmeden bu tür adımların atılması kesinlikle bizim de olumlu yaklaşımımızı getirecektir. Böylece dayanışma içinde yavrularımızı da sınıflarımızı da boş bırakmamak tek amacımızdır''  dedi.  

Yaşlı ve engellilere de müjde verdi  

Erdoğan, 65 yaş üstü, engelliler ve şehit yakınlarının toplu taşım araçlarından ücretsiz yararlanabilmelerini içeren yasa tasarısının, önümüzdeki hafta Bakanlar Kurulu toplantısından sonra Meclise gönderileceğini açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız