SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmene Şiddete Tepki

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:02:28
Öğretmene Şiddete Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Sümer İlkokulu’nda Hamdi Aladağ adlı öğretmenin darp edilmesi sonrasıokul önünde açıklama yapan Eğitim-Bir Sen üyeleri, olayı şiddetle kınayarak konunun takipçileri olacaklarını söylediler. 

Sümer İlkokulu önünde toplanan Eğitim-Bir Sen üyeleri eğitim çalışanına uygulanan şiddete tepki gösterdiler. Burada basın açıklaması yapan Eğitim-Bir Sen Şube Başkanı Kerem Yıldırım, “Aslında öğretmenimizin şahsında tüm eğitim çalışanları saldırıya uğradı. Hepimiz şiddete maruz kaldık. Hepimiz darp edildik. İnsanların kendi çocuklarına bile sevgiyi göstermekte zorlandığı bir ortamda her bir öğrencisine ayrı sevgi gösteren daha iyi eğitim almaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenimize yapılan bu saldırıyı şiddetle lanetliyoruz” dedi.

Öğretmenlerin kimsenin şamar oğlanı olmadığını belirten Yıldırım, “İçimizi acıtan bu şiddet olaylarının bir daha yaşanmaması için saldırganlara gereken yaptırım ve cezai işlemin mutlaka uygulanmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yıldırım, eğitimciler olarak saldırılar karşısında önlem alınmamasını da eleştirerek, “Bundan sonra kendimizi korumak için okullara çelik yelek giyerek mi gelelim. Burada velilerimize de sesleniyorum. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize sahip çıkarak hep birlikte şiddete karşı gelelim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız