SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şans Eseri Can Kaybı Yok, 3 Kişi Yaralı..

0
Güncellendi - 2018-10-03 03:53:43
Şans Eseri Can Kaybı Yok, 3 Kişi Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi Öğretmenevi kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, her iki sürücünün yanı sıra bir kişi daha yaralandı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İl merkezinden Sıtmapınarı yönüne doğru gitmekte olan N.A yönetimindeki 44 BN 689 plakalı otomobil ile  M.A.K. yönetiminde bulunan 44 KA 823 plakalı oto, dikkatsizlik sonucu çarpıştılar. Yağış nedeniyle kaygan olan yolda meydana gelen kazada, ağaca da çarpan 44 KA 823 plakalı otomobil, aynı markanın daha önce de birçok kazasında görüldüğü gibi adeta ikiye bölündü.

Kaza sırasında, her iki otonun sürücülerinin yanı sıra H.Ç. adlı kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Hayati tehlikeleri olmadığı bildirilen 3 yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Yeni Malatya Gazetesi (yenimalatya.com.tr)- malatyahaber.com- iha

Kazadan hemen sonra çekilen ve kazazedelerin de yeraldığı fotoğraf

Kazayla ilgili diğer fotoğraflar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • MALATYALI (5 yıl önce)
    TRAFİKTE BÖYLE ARABA KULLANANLARI GÖRÜNCE RAHMETLİ DEDEMİN DAVARLARI AKLIMA GELİYOR , ONLARDA KAFASINA GÖRE BİR ORAYA BİR BURAYA İSTEDİKLERİ GİBİ KOŞUŞTURURDU , MALATYADAKİ SÜRÜCÜLER DE TAMDA ÖYLE İŞTE CANLARI NEREDEN GİTMEK İSTERSE ORADAN GİDİYORLAR , KURALLARI BİLEN DE BİLSE DE UYANDA YOK . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (5 yıl önce)
    Hangi arabaya yan taraftan vursan bu şekilde parçalanır..Tofaş ne alaka?..Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur44 (5 yıl önce)
    o değilde tofaş resmen 2 ye bölünmüş. gençleri allah korumuş .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Kafanıza göre takılıyorsunuz.Yayın anlayışınızın bir benzeri yok.Yaralı sayısını önce 2 sonra 3 olarak veriyor, yolcuyu sürücü sürücüyü yolcu yapıyorsunuz, aynı yöne giden araçları karşı yönde geliyordu olarak belirtiyorsunuz.Akabinde kimseyi beğenmeyerek biz ne yazarsak o kafası ile trip ataıyorsunuz.Bu yol yol değil kendinizi güncelleyin.Malum kaza haberini ulusal basın ve Malatya yerel basını nasıl vermiş bir bakın sonra hava atarsınız oraya buraya..
    0
    0
    Yanıtla
  • BARAN (5 yıl önce)
    Aynı istikamette gidiyorlardı.Bayan sürücü doğan marka aracın sinyal vermesine rağmen arka yandan vurdu.ehliyetsiz ise sigorta şirketi avukatları gerekeni yaparlar.Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali KARANFİL (5 yıl önce)BARAN isimli kullanıcı yorumuna
    Abi bana ulaşır mısın 0507 818 89 15
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Çelik (5 yıl önce)BARAN isimli kullanıcı yorumuna
    Selam aleyküm kazada mahdur olan kisiyim hasan çelik kazayla ilgili musaitsen 05388181821 bu numaraya irtibata gecebilirmisin sana zahmet olmazsa baran baba
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali KARANFİL (5 yıl önce)
    Kazayi yapan şahıs benim ben karşı yolda gelmiyordum aynı istikamette ilerliyorduk tofas marka aracın sahibiyim ehliyetsiz olan bayan arkadaş sinyalimi dikkate almayarak beni adeta o ağaca sürükledi aksini iddia ederek sinyal vermedi gibisinden söylemlerde bulundu Allah'a çok şükür can kaybı yaşamadık yukarıda ki yorumlarıda tek tek okudum herşeyden önce dikkat gelir lutfen dikkat edelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana geçmiş olsun o kadına gerekli cezai işlem yaplacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali KARANFİL (5 yıl önce)Taner isimli kullanıcı yorumuna
    Allah razı olsun abi eyvallah
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (5 yıl önce)
    Malatya'da olan kazaların hiç birinde ne yol kusuru ne hava koşulları etkili tek sebep arabasına bindiği zaman kendini pilot zannedenler.Ayrıca araba tipinin kazalarla hiç ilgisi yok çünkü bu tür kazaları lüks otolarda yapıyor.Gerçi trafik kazaları bütün Türkiye'nin problemi sadece Malatya'nın değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan keresteci (5 yıl önce)
    aynı marka derken neyi kastediyorsun editör kardeş.Maddi yetersizliklerden bu araca binmek zorunda olan 2 milyona yakın sürücünün kalbini kırıyorsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    Malesef yagis yoktu yine belediyenin sokaklari yikayarak kazaya sebebiyet verdigi dirumlardan biri. Bu ilk degil sonda olmuyacak. Cevre yolundada cimleri sularken tasan su yola dokuluyor. Araclar kuru yoldan birden islak zemine denk geldimi gerisini siz dusunun. Belediye temizlik yaptigini saniyor insanlarin hayatini hice sayiyor. Oysaki baska yontemler getirilerek bunlarin onune gecilir. Ama nerde bu sorumluluk...
    0
    0
    Yanıtla
  • PAŞA44 (5 yıl önce)
    Gençleri Allah korumuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    büyük geçmiş olsun. Can kaybı yoktur önemli olan odur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert MALATYALI (5 yıl önce)
    Şehrimizdeki en büyük trafik problemi bence trafik ahlakının olmayışı, sürücülerde karşıya yol vermek acziyet göstergesi gibi algılanıyor. sen versen arkadaki sürücü kornaya basıp kızıyor, kırmızı ışık yandığı saniyede hareket etmezsen yine aynı harekete maruz kalıyorsun. Sen kırmızı ışıkta beklerken uyanığın biri, karşı şeritin boşluğundan yararlanıp ilerliyor ve sonra senin önüne kırıp yol vermeni bekliyor vs. vs. o kadar basit ve maalesef artık sıradan değiğimiz şeyler oldu bunlar.
    0
    0
    Yanıtla