SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmeni Şikayet Ettiler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir okulda eğitim gören öğrencilerin okullar açılmadan önce 1 öğretmenlerini, kendilerine dayak attığı ididasıyla İl İnsan Hakları kurulu'na şikayet etiler.

Malatya İl İnsan Hakları Kurulu Vali Yardımcısı Abdullah Küçük'ün başkanlığında toplanarak, Eylül ayındaki çalışmaları görüştü.

Toplantıda, İl İnsan Hakları Kurulu'na okullar açılmadan önce gönderilen bir dilekçede, Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencilerinin okullarında görev yapan G.D. adlı öğretmenlerinin öğrencilere sürekli kaba aşağılayıcı sözler kullandığını ve idarecileri kullanarak öğrencileri dövdürdüğünü, okula pahalı gelen kitapları aldırmaya zorlayarak aileleri ekonomik mağduriyete maruz bıraktığını içeren iddia da görüşüldü.

Toplantıda daha öjnce kurula gelen şikayetlerini sonuçları ile ilgili olarak bilgi verilirken, şehir merkezinde buluna şikayet, dilek ve temenni kutularında her hangi bir dilekçe çıkmadığı kaydedildi.

Kurulda yakalama, göz altına alma ve ifade alma yönetmenliği hükümlerine göre yapılan İnsan Hakları Denetim raporlarının değerlendirildiği ve olumsuz her hangi bir duruma rastlanılmadığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız