SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenin Özürü

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:09:11
Öğretmenin Özürü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir lise öğrencisi, öğretmeni tarafından kafasına cetvelle vurularak yaralandı. Daha sonra yaptığına pişman olan öğretmen, öğrencinin evine giderek özür diledi. 

Malatya merkezde bir lisede birinci sınıfta eğitim gören T.P. (16) isimli öğrenci, astronomi ve uzay bilimleri dersinde öğretmen Ü.İ. dersi anlatırken, sınıfta bazı öğrencilerin ses çıkardığını, kendisinin yanında oturan arkadaşını ikaz edip, dersi iyi dinleyemediğini söylediğini, bu sırada öğretmenin elinde demir cetvelle kafasına, koluna ve bilek bölgesine vurduğunu iddia etti.

Kafasından kan akan öğrenci T.P., konuyu sınıf öğretmenine iletti. Daha sonra annesi ile birlikte hastaneye giderek başına pansuman yaptırdı ve film çektirdi. Ardından polis çocuk şubede öğretmen hakkında şikayetçi olan T.P., “Eğer sınıfın düzenini ben bozmuş olsam gelsin vursun. Ancak başkalarının ses yapmasından dolayı beni niye dövdü? Benim suçum ne?” diye sordu. Öğrenci, “Ben davacı olmasaydım, yarın başka bir öğrenciye yapar diye şikayetçi oldum” dedi.

Anne Zeynep P. ise, “Oğlum Gazi Ortaokulu'ndan mezun. Önceki okulundan hiç şikayet almadım. Geçen gün oğlumun kafasını kanlar içinde görünce hastaneye gittik ve rapor aldık” ifadelerini kullandı.

Bu arada, konu okula intikal ettirilince, okul müdür yardımcısı Mesut Aydın ile astronomi ve uzay bilimleri dersi öğretmeni Ü.İ., bir kutu çikolata alarak, öğrencinin evine gidip özür dilediler.

Öğretmen Ü.İ., sınıfta öğrencilerin çok ses çıkardığını, bir anda sinirlerine hakim olamayıp cetveli salladığını ifade ederek, “Öğrenciler çileden çıkardı beni. Ben de ne yaptığımı bilmedim. Öğrencimden ve ailesinden özür diliyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız