SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası Düzenlendi

0
Güncellendi - 2017-11-25 02:25:30
Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da, Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası yapılacak. Turnuva Cumartesi başlayıp, Pazar günü oynanacak olan son turla tamamlanacak.

  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Malatya İl Temsilciliği tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası yapılacak. Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzunun üzerinde bulunan Satranç Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan turnuva iki gün sürecek.

  Turnuva, küçükler (2007-2011 doğumlular), yıldızlar (2004-2006 doğumlular) ve açık kategori (2003 ve öncesi doğumlular) olmak üzere üç kategoride gerçekleştirilecek.

Cumartesi günü 09.15-09.45 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan kayıt kontrol sonrası turnuva, 10.30’da başlayacak.

  Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Satranç Malatya İl Temsilciliği olarak özel günlerin anısına satranç turnuvaları düzenlediklerini ifade ederek, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası’nın düzenledikleri en anlamlı turnuvalardan birisi olduğunu belirtti.

  Kendisi de öğretmen olan Toy, bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek, “Öğretmenlerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Bizde bu özel günde satranç turnuvası düzenliyoruz. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız