SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenler Gününde Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen kazada bir öğretmen hayatını kaybederken, öğretmen olan eşi ve araç sürücüsü ise yaralandı. Akçadağ'daki kazada da 1 kişi yaşamını yitirdi.

ÖĞRETMEN ÖLDÜ, EŞİ YARALI..
Edinilen bilgiye göre, kaza, sabah saatlerinde Malatya - Darende- Doğanşehir karayolu Erhaç Havaalanı yol kavşağı civarında TEDAŞ binası mevkiinde meydana geldi. Habip Kınas'ın kullandığı 44 EP 969 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle devrildi. Devrilen araçta bulunan Kınas, Doğanehir'deki özel bir dershanede öğretmenlik yapan Fatih Gürlek (27) ve kendisi gibi öğretmen olan eşi Birgül Büyükçapar Gürlek yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Fatih Gürlek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer 2 yaralı ise tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Öğretmenler Günü'nde meydana gelen kazayla ile ilgili üzücü bir haber aldıklarını ifade ederek, "Doğanşehir Hügem Dershanesi'nde görev yapan Türkçe Öğretmeni Fatih Gürlek ve aynı dershanede görevli eşi Birgül Gürlek, Doğanşehir ilçesinden dönerken kaza yapmışlar. Fatih Gürlek olay yerinde hayatını kaybederken, 5 aylık eşi Birgül Gürlek, Turgut Özal Tıp Merkezi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi görüyor. Bu feci kaza bizi çok üzmüştür. Biz Fatih Gürlek'e Allah'tan rahmet, Birgül Gürlek'e ise acil şifalar diliyoruz. Bütün öğretmen camiasının başı sağ olsun" dedi.

TRAKTÖR KAZASINDA 1 ÖLÜ..
Akçadağ ilçesi Ören Beldesi Keller Köyü mevkiinde de 40 yaşındaki H.K. yönetiminde bulunan 44..475 plakalı traktör virajda şarampola devrildi. Kazada sürücü yaşamını yitirirken, traktörde bulunan 29 yaşındaki B.K. yaralandı.

Yaralı Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

DİĞER KAZALAR..
Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde 23 yaşındaki M.Y.Y.’nin yönetiminde bulunan kamyonetin çarptığı 9 yaşındaki Y.E. adlı erkek çocuk yaralanarak TÖTM’ye kaldırıldı.

Arapgir ilçesi Şıhlar Mahallesi’nde 75 yaşındaki E.Ö.’nün yönetimindeki çapa makinesinin dere yatağına yuvarlanması sonucu sürücü ile araçta bulunan 71 yaşındaki eşi G.Ö. yaralandılar.

Battalgazi ilçesi Selektur mevkiinde 50 yaşındaki H.K. yönetimindeki motosiklet, aniden yola çıkan 4 yaşındaki M.T.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan A.E.G. yönetimindeki 46..5470 plakalı kamyonet, Yazıköy mevkiinde viraja hızlı girince devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 38 yaşındaki C.A. adlı bayan yaralandı.

Doğanşehir’den Adıyaman yönüne gitmekte olan A.F.N. yönetimindeki 34..9100 plakalı oto da, Reşadiye mevkiinde aşırı hızla girdiği virajda takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Ş.I. adlı şahsın yaralandıkları bildirildi.

Yine Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan H.Y. yönetimindeki 23..606 plakalı kamyon, Sürgü Takas mevkiinde sollamaya çalıştığı H.B. yönetiminde bulunan 63..150 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada her iki kamyonun sürücüsü yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan V.K. yönetimindeki 44..357 plakalı otomobil de Kurucaova beldesi Kasımlar mezrası mevkiinde devrildi. Sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Adıyaman’dan Yeşilyurt yönüne gelmekte olan M.K. yönetimindeki 44 KK 339 plakalı pikabın, Gündüzbey’e 4 kilometre mesafede devrilmesi sonucu sürücünün ağır yaralandığı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi. (Fotoğraflar bu kazadan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız