SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenler İçin..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İngilizce Öğretmenlerine yönelik İngilizce Dersi Öğretim Semineri düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen seminer, Nihat Tecdelioğlu İlköğretim Okulu'nda başladı. Toplam 457 öğretmenin katıldığı seminerin 22 Ekim 2010 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Seminerde Talim Terbiye Kurulu Koordinatör Eğitim Yöneticisi Sevil Sarı seminer hakkında bilgiler verdi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise "Ülkemizde yabancı dil eğitiminin istenilen seviyede olmadığı bir gerçek. Ancak İngilizce günümüzde dünyanın en çok ilgi gösterdiği iletişim dili olarak kullanılmaktadır. Az gelişmiş diye nitelenen birçok ülkede halk günlük yaşantısında 2. dil olmasına rağmen İngilizce konuşmaktadır. Bizler de günümüz dünyasında yaygın olarak kullanılan İngilizceyi en iyi şekilde öğrencilerimize siz değerli öğretmenlerimiz ile öğretebilir ve iyi bir dil eğitimi gerçekleştirebiliriz"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız