SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenler Kupası Doğu Turnuvası

0
Güncellendi - 2019-11-09 01:39:54
Öğretmenler Kupası Doğu Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Türkiye Öğretmenler Kupası Doğu Anadolu Bölgesi turnuvaları düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce öğretmenler arasında iletişimi artırmak, birlik ve dayanışmalarını geliştirmek, sporun önemini vurgulamak amacıyla turnuva düzenlendi.

Türkiye Öğretmenler Kupası turnuvasında salon futbolu, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşları yer aldı.

Turnuva kapsamında Doğu Anadolu Bölge Birinciliği müsabakaları 4-7 Kasım'da Malatya Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Turnuvanın erkekler voleybol müsabakalarında Malatya, salon futbolunda Bitlis, kadın ve erkek basketbol müsabakalarında Van, erkek masa tenisi müsabakalarında Malatya, bayan masa tenisi müsabakalarında Elazığ ve kadın voleybol müsabakalarında Ağrı illeri bölge birincisi oldu.

Bölge birincisi olan iller Ankara'da Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız