SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenlerden Çakır'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:38:49
Öğretmenlerden Çakır'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan bir grup öğretmen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Ahmet Demircioğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ziyarette bulunduklarını belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise öğretmenlik mesleğinin kutsal ve güzel bir meslek olduğunu söyledi.

Geleceğin inşasında öğretmenlerin önemli görevler üstlendiğini vurgulayan Başkan Çakır, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi öğretmenlerimiz yetiştiriyor. Öğretmenlerimiz genç kuşaklarımız için örnek modellerdir. Binlerce yıl yaşayacak güçlü bir ülke olmamızın temelinde öğretmenlerimizin çalışmaları ve emeği yatıyor. Öğretmenlerimiz bu sorumluluklarını fazlasıyla yerine getiriyorlar. Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, öğretmenlere çeşitli hediyelerin yanı sıra Malatya Belediyesi kültür yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız