SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenlere Projelerini Anlattı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:45
Öğretmenlere Projelerini Anlattı
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, ilçedeki okulları ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Okulların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Eser, göreve gelmeleri halinde yapacakları projelerini öğretmenlere anlattı.

Eser; Özel Birgül Lisesi, Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Öğretmen Lisesi, Halk Eğitim Merkezi, Yenice Ortaokulu ve Yavuzlar Ortaokulu'nu gezerek projeleri hakkında bilgiler verdi.

Süleyman Eser, “Okullarımız için ne gerekiyorsa yapacağız. Sizlere hizmet etmek için geldim. En güzel şekilde sizlerin yanında olacağım. Sizlerin de gördüğü gibi oynanmak istenen ülkemizi karıştırmak isteyen dış güçlere fırsat vermeden gerçekten adam gibi oturup başımızı önümüze eğip çok ciddi bir şekilde düşünerek gerçeği görerek hareket etmek lazım. Bu ülke hepimizin. Bu ülkeye düşman girerse sizi bizi ayırmaz hepimizi mahveder, hepimizi yıkar, hepimizi bir birimize düşürür. Bu güzel günleri bir daha göremeyiz. Öğretmen kardeşimden, müdür kardeşimden öğrencilerimize bunları anlatacaksınız bu güzelliği ve demokrasiyi beraber paylaşacağız beraber yaşayacağız. Herkes bir tarafa çekerse geçmişte olduğu gibi huzursuz günler gelir. Yani sıkıntılı günleri beraber yaşarız. Kültürlü insanlarsınız, seviyeli insanlarsınız. Bu güzellikleri görün, yaşayın, yaşatın, anlatın bunları kardeşlerim” dedi.

Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser’in, seçim çalışmalarına beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız