SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenlere Seminer..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:22:25
Öğretmenlere Seminer..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi işbirliği ile liselerde görev yapan branş öğretmenlerine yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenlendi.

Öğretmen Evi'nde düzenlenen seminere katılan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Memduh Büyükkaya, “Seminerin katılımcılara hayırlı ve faydalı geçmesini temenni ediyorum. Öğretmenlerimize 10 gün boyunca eğitim verecek olan İnönü Üniversitesi öğretim üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. 25 Nisan tarihine kadar sürecek seminerin yaklaşık 800 öğretmene yönelik planlandığı ve İnönü Üniversitesi’nde görevli akademik personel tarafından verileceği belirtildi. Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri, “Pedagoji, Ölçme ve Değerlendirme, Öğretim Yöntem ve Teknikleri”, Fen Edebiyat ve İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri de “Alan bilgisi ve alandaki son değişiklikler ve gelişmeler” hakkında bilgiler verecekler. Seminerlerde Prof Dr. Bülent Alıcı, Prof Dr. Celal Çakan, Prof Dr. Dilek Asma, Prof Dr. Eyüphan Yakıncı, Prof Dr. Sadık Keleş, Yrd Doç Dr. M.Akif Çeçen, Yrd Doç Dr. M.Serdar Köksal, Yrd Doç Dr. Recep Uçar öğretmenlere eğitim verecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız