SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenlere Seminer...

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:59:41
Öğretmenlere Seminer...
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Yazıhan ilçesinde mesleğe yeni başlayan aday öğretmenlere temel eğitim semineri düzenleneceği bildirildi.

Yaklaşık 1 ay sürecek olan temel eğitim semineri kapsamında aday öğretmenlerle birçok konuda paylaşımlarda bulunulacak. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri, yazışma-dosyalama usulleri, Türkçe dilbilgisi kuralları, Milli Güvenlik bilgileri, haberleşme, halkla ilişkiler, Atatürk İlke ve İnkılapları, İnsan hakları, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve gizlilik gibi konular anlatılacak.

SODES Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda, 8 Mart 2014 Cumartesi başlayacak olan seminerler 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan değerlendirme sınavının ardından son bulacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethulla Taylan, yaptığı açıklamada aday öğretmenlerin çok dinamik ve istekli olmalarının umut verici olduğunu, ilçenin mevcut başarılarını taçlandıracaklarını belirterek; aday öğretmenler için düzenlenen uyum semineri, temel eğitim semineri, hazırlayıcı eğitim semineri gibi programları önemsediklerini ifade etti. Aday öğretmenlerin ayrıca eğitimler süresince devam noktasında gerekli hassasiyeti göstermelerini ve gerçekleştirilecek olan seminerlerden maksimum düzeyde faydalanmalarını isteyen Taylan, aday öğretmenlere, adaylık süreci içerisinde her konuda yardımcı olacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız