SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oğul Öldürüldü, Baba Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otoparkta alacak verecek yüzünden çıkan kavgada 16 yaşındaki genç hayatını kaybederken, babası da ağır yaralandı. Polis olayla ilgili 4 kişiyi yakaladı, 2 kişiyi de arıyor. Bu arada, 67 yaşındaki kadının yaptığı evliliğe çocukları karşı çıkarken, yeni koca bıçaklandı..

OĞUL ÖLDÜ, BABA YARALı..
Edinilen bilgiye göre, Kanalboyu Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi ile Sinema Caddesi arasındaki bölgede bulunan otoparkın işletmecilerinden Mehmet Emin A. (45) ve oğlu Kenan Arıkan (16) ile Erdal A. ve Erol A. arasında sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada otopark işletmecilerinden Kenan Arıkan tabancayla, Mehmet A. ise bıçakla yaralandı. Kenan Arıkan kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayı yaptığı iddia edilen ve olay yerinden kaçan Erdal A. ve Erol A. polis tarafından aranıyor. Öte yandan, olayın azmettiricileri olduğu iddia edilen Mutlu Y, Hüseyin D, Hasan D. ve Osman Ş. yakalanarak adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YAŞLI KADININ OLAY EVLİLİĞİ..
Öte yandan, Mehmet Buyruk Caddesi’nde 19.00 sıralarında meydana gelen silah ve bıçakların da kullanıldığı bildirilen kavgaya polis müdahale etti.

Olayla ilgili ifadesi alınan 67 yaşındaki A.E. adlı kadın, 3 ay kadar önce 53 yaşındaki A.E. ile evlendiğini, bu evliliğe oğullarının karşı çıktığını, olay günü torunu M.O.’nun telefonla arayıp tehdit ettiğini, 5 dakika sorda da C.G. adlı şahsın kapısını tekmelediğini, ayrıca eşi A.E.’yi bıçakladığını anlattı. Yaşlı kadınla olay evliliği yapan A.E. de ifadesinde, M. Adlı şahsın 4 el ateş ettiğini, kendisini bıçaklayan C.G.’den şikayetçi olduğunu belirtirken, polis olayla ilgili olarak C.G., F.A., R.O., E.O., A.O. (46) ve A.O. (44) adlı şahıslar hakkında işlem yaparken, açık kimlikleri belirlenemeyen M.O. ve M.O. adlı şahısları da arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız