SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Oğullarımdan Şüpheleniyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Bir işyerinden Sig Sauger marka tabanca çalınırken, kayısı yüklü traktörden de hareket halinde iken kayısının bir bölümünün çalındığı bildirildi.

TABANCA HIRSIZLIĞI..
Özalper Mahallesi Ankara Caddesi’nde işyeri bulunan 39 yaşındaki Ö.A., polise başvurarak, işyerinden 1 adet Sig Sauger marka tabanca, 10 mermi, araç ruhsatı ile 1 çek karnesinin çalındığını, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde hırsızlığın 4 şahıs tarafından yapıldığını gördüğünü bildirdi. Polis, en pahalı markalardan biri olan tabancayı çalanları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

HAREKET HALİNDEKİ TRAKTÖRDEN..
Öte yandan polise başvuran 39 yaşındaki M.S., Beydağı Kasabası Balıklı köyünden sabah erken saatte traktörüne 25 kasa gün kurusu kayısı yükleyip Şire Pazarı’na getirmek üzere hareket ettiğini, Çevreyolu Battalgazi kavşağına yaklaştığında 40-50 yaşlarında esmer bir şahsın el kaldırdığını ve bu şahsı öne bindirdiğini, Şire Pazarı’na gelip yükü boşaltmak istediğinde 7 kasa kayısının olmadığını, aracına binen ve onunla ilişkisi olanların kayısıyı çaldığını düşündüğünü bildirdi.

DİĞER OLAYLAR..
Çukurdere Mahallesi’ndeki evini kilitleyip Adana’ya giden 54 yaşındaki M.L. adlı kadın, geri döndüğünde 82 ekran LCD TV, DVD, bilgisayar ve 8 adet halının çalınmış olduğunu, evinin kapı kilidinde herhangi bir zorlama bulunmadığını, bu olayla ilgili oğulları Y.L. ve Z.L. ile onların arkadaşları İ.M.’den şüphelendiğini polise bildirdi. Polis 3 şahsı arıyor.

Yeni Sanayi Sitesi’ndeki bir işyerinin önüne otosunu parkeden 34 yaşındaki İ.A. adlı oto parça pazarlamacısının araçta bıraktığı, içerisinde kimlikler, banka kartları, 55 euro ve 220 dolar para bulunan çantasının çalındığı bildirildi.

Mişmiş Park Fuar alanında 23.30 sıralarında 20 yaşlarındaki C.D.’nin arka cebinde bulunan telefonu çalındı.

Yeni belediye binası arkasında, 1 metrelik ayaklı sigara küllüğünü çalıp kaçan çocuklardan A.Ö. ile yanında bulunan H.İ.B., N.Y., K.G. ve A.B. adlı arkadaşları yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız