SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oğuz Çetin'den 'Keşke' Ziyareti

0
Güncellendi - 2018-04-26 19:58:00
Oğuz Çetin'den 'Keşke' Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

A Milli Futbol Takımı ile Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından Oğuz Çetin, Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinden ‘Keşke’ kapsamında bir çocuğun isteklerini sürpriz bir ziyaretle gerçeğe dönüştürdü.

  Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın daveti üzerine geldiği Malatya’da amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım törenine katılan A Milli Futbol Takımı ile Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından Oğuz Çetin, yoğun ilgi altında geçen programın ardından ‘Keşke’ projesi kapsamında bir çocuğun isteğini yerine getirdi.

  Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte gittiği Kiltepe mahallesinde vatandaşların ve aile sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Oğuz Çetin, spor spikeri Yasin Dallı’ya birlikte ‘Keşke’ projesine isteklerini yazarak gönderen bir çocuğu evinde ziyaret etti.

  Oğuz Çetin’i karşısında görünce büyük bir heyecan yaşayan aile sakinleri, kendilerine bu güzel buluşmayı sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundular.

  Aile sakinleriyle sohbet eden Oğuz Çetin ile Yasin Dallı yanlarında getirdikleri Fenerbahçe formasıyla birlikte diğer hediyeleri takdim ederken, duygusal anlar yaşandı. Hem Oğuz Çetin ile bir araya gelen hem de Oğuz Çetin imzalı Fenerbahçe formasına kavuşan çocuğun yaşadığı mutluluk ziyarete katılanların duygusal anlar yaşamalarına neden oldu.

  Oğuz Çetin ile Yasin Dallı insan odaklı projeleri ve hizmetlerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundular.

  ‘Keşke’ projesinin çok değerli bir hizmet olduğunu ifade eden Oğuz Çetin, “ Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın isteklerini yerine getirmek her açıdan anlamlı ve önemlidir. Bizi evlerinde ağırlayan aile sakinlerine bu ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeşilyurt’ta insan odaklı çalışmalara ağırlık veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ederim” diye konuştu.

  Spor spikeri Yasin Dallı da ziyaret sırasında duygulandığını ifade ederken, “Böylesine anlamlı bir projeyi ilçe sakinleriyle buluşturan ve çocukların hayallerini gerçeğe dönüşmesini sağlayan Başkanımızın bu hizmetlerini takdir ediyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • emin (5 yıl önce)
    Başkanım siz daima yetim ve garibanın yanında oldunuz yetimleri hep güldürdünüz mutlu ettiniz.Allah da seni daha üst makamlara getirerek yetimlerin yanından eksik etmesin
    0
    0
    Yanıtla