SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Okan Kendi Gelmek İstiyor..''

A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Malatyaspor'a da gelmek istediğini daha önce yöneticilere ileten Bursaspor'lu Okan konusunda ilginç açıklamalar yaptı. Okan'la henüz anlaşmadıklarını söyleyen Çalımbay, bu futbolcunun ısrarla Beşiktaş'ı istediğini bildirdi.

Yenibosna İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle yaptığı söyleşinin ardından gazetecilerin transferlerle ilgili sorularını yanıtlayan Çalımbay, Ankaragücülü Adem ile başından beri görüştüklerini belirterek, ''Ankara'da dün başkanımız Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ile belli bir noktaya gelmiş. Onun transferinde problem olmayacak. Ama Okan sonradan çıktı. Teklif Okan'dan geldi. Okan'ın transferi de bugün yarın netlik kazanır'' diye konuştu.

Forvet mevkiinde yeterince oyuncuları bulunduğunu vurgulayan Çalımbay, şöyle devam etti:

''Okan çok istediği için görüştük. Başarıya göre para istedi. Kendine inandığını, güvendiğini, Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyledi. Herkes Beşiktaş'a gelmek ister. Okan çok iddialı. Kariyerine baktığınızda geçen sezon İkinci Lig'in gol kralı olmuş, ondan önce Birinci Lig'de 2 kez gol kralı olmuş bir futbolcu. Kendisini çok isteyen var. Piyasası en iyi olan oyunculardan bir tanesi. Okan buraya bedava gelmeyecek. O da belli parasını alacak. Okan kariyerindeki bir oyuncunun Beşiktaş'ta başarılı olmaması için bir neden yok. Ancak bizim o mevkide çok adamımız var. Burada çok çalışması lazım. Ama şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum, şu anda kesin olarak Okan ile anlaşmadık.''

Bu arada, Malatyaspor'un Hürriyet Gazetesi'nde de, Malatyaspor'un devre arasında serbest bıraktığı ve Bursaspor'la anlaşan orta saha oyuncusu İlyas Kahraman'ı, Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın istediğine ilişkin haber yeraldı.

Öte yandan, Malatyaspor'un talip olduğu ve daha sonra Galatasaray'la prensip anlaşması yaptığı belirtilen Konyaspor'lu Altan'ın Galatasaray'a transferi konusunda da bazı pürüzler olduğu, görüşmenin devam ettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız