SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okan ve Yılmaz İmzaladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:29:44
Okan ve Yılmaz İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da, Okan Öztürk ile Yılmaz Özeren, Ankara Kızılcahamam kampında resmi sözleşmeyi imzaladı.
 
İmza töreni sonrası bir açıklama yapan forvet oyuncusu Okan Öztürk, büyük bir camiaya geldiğini belirterek, “Yeni Malatyaspor hedefleri olan bir takım. Bende bu takımın bir parçası olduğum için mutluyum” dedi.
 
Tecrübeli golcü, takımın başarısı adına elinden gelen her şeyi yapacağını ifade ederek, "Transferimle alakalı bayağı bir süreç geçti. Neticede artık Yeni Malatyaspordayım. İnşallah hem benim açımdan hem de takım açısından hayırlı olur. Malatyaspor’un iyi bir takım kurup, TFF 1. Lige çıkması için mücadele edeceğiz. Takım olarak elimizden geleni yapıp, bu süreci güzel bir şekilde sonuçlandıracağız" diye konuştu.
 
Yeni Malatyaspor’un hak ettiği yerde olmadığına dikkat çeken Öztürk, “Malatyaspor büyük bir camia. İyi bir takım kurmaları buraya gelmemde etkili oldu. Malatyaspor ile Süper Lig’deyken karşılaşmıştım. Bu anlamda büyük bir camiaya geldim. Kaliteli oyuncular alındı ve iyi bir takım kuruldu ama önemli olan sahada takım olmak. Bunu yaparsak, her şey kendiliğinden gelişir. TFF 1. Lige çıkabilecek bir kadro kuruldu. İnşallah takım olgusunu sahaya yansıtırsak, hedefimize ulaşırız” şeklinde konuştu.
Orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ise, iyi bir çalışma dönemi geçirerek, lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydetti.
 
Özeren, iyi bir takım kurulduğunu belirterek, “Malatyaspor’un hedefleri doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hepimiz Malatyaspor forması altında ter dökeceğiz. Bu anlamda iyi bir takım kuruldu. Kamp çalışmalarımızı en iyi şekilde geçirip, lige iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Takımda iyi bir kaynaşma ve arkadaşlık ortamı var” diye kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız