SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okan Yılmaz Artık Malatyasporlu...

A- A+ PAYLAŞ

Forvet hattını Mustafa Özkan ve Taner Demirbaş ile güçlendiren Malatyaspor, bir bomba daha patlattı...

Malatyaspor, uzun süredir peşinde olduğu İkinci Lig A Kategorisi’nin gol kralı Okan Yılmaz’ı bugün resmen renklerine bağladı...

Geçtiğimiz sezon Bursaspor’da top koşturan ve attığı 25 golle İkinci Lig A Kategorisi’nin kralı olan Okan Yılmaz, Sarı - Kırmızılı ekibin teklifine “evet” dedi.

Kısa bir süre önce İtalya’ya giden ve Empoli ile görüşen yıldız oyuncu, futbol hayatını Türkiye'de sürdürmeye karar verdi ve daha önce prensip anlaşmasına vardığı Malatyaspor'la masaya oturdu...

İstanbul Ceylan İntercontinantel Otel’de yapılan imza töreninde Malatyaspor Başkanvekilleri İlhan Kavuk, Celal Birsen, Süleyman Karaman ve yönetciler Ergün Besli ile Basın sözcüsü Suat Kozluklu da hazır bulundu...

Okan Yılmaz, imza töreninde, kendisini 2 yıllığına Malatyaspor'lu yapan sözleşmeyi imzaladı. Okan Yılmaz, Bursaspor'daki başarılı grafiğini Malatyaspor'da da devam ettireceğini inandığını dile getirerek, "Yurt içinde 11-12 kulüple görüştüm. Yurt dışından da 2 kulüpten teklif aldım. Bana bu kadar ilgi gösteren bütün kulüplere teşekkür ediyorum. Son olarak İtalya'dan Empoli takımıyla görüştüm. İkinci Lig'de oynamama rağmen İtalya'dan teklif gelmesi hem kendi adıma, hem de Türk futbolu adına gurur vericidir. Her futbolcu Avrupa'da oynamak ister ama orada sunulan şartlarla, Malatyaspor'un gösterdiği maddi ve manevi desteği kıyaslayarak tercihimi yaptım. 40. yılında Malatyaspor'a katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

Başkan, Brezilya’ya gitti

Başarılı futbolcuyu alarak golcü arayışlarına nokta koyan Sarı - Kırmızılılar, şimdi de sağ kanat ve orta alana takviye için girişim başlattı. Başkan Hikmet Tanrıverdi’nin bu yöndeki görüşmeler için Brezilya’ya uçtuğu öğrenildi.

Okan Yılmaz kimdir?

2004-2005 sezonunda Bursaspor’da 29 maçta forma giyen Okan Yılmaz, toplam 25 gol attı. 2456 dakika sahada kalan yıldız futbolcu, 5 kez sarı kartla cezalandırılırken, hiç kırmızı kart görmesi. Kullandığı 6 penaltı atışının 5’ini ağlara bırakan deneyimli golcü, bitiriciliğinin yanı sıra asist özelliği ile de ön plana çıktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız