SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Okçuluk Kursuna Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yaz spor okulları kapsamında açılan okçuluk kursuna ilginin memnun edici düzeyde olduğu belirtildi. 

Ata sporu okçuluğun Malatya’da büyük ilgi görmesinin kendilerini memnun ettiğini belirten Okçuluk İl Temsilcisi Bayram Baysal, “Amacımız okçuluğu Malatya’ya tanıtmak ve bu branşa yeni sporcular kazandırmak” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaz spor okulları bünyesinde açtığı okçuluk kursuna ilk etapta 20’nin üzerinde sporcunun katıldığı belirtilirken, bu sayının artacağının öngörüldüğü ifade edildi.

İnönü Stadı’nda verilen eğitimlerde temel okçuluğa yönelik dersler alan kursiyerlerin 2 ay süren kurs sonunda okçuluk branşı için haiz bir sporcu durumuna gelebildiği belirtildi.

Kursun Salı ve Perşembe günleri 14.00 - 17.00 saatleri arasında olduğunu kaydeden Okçuluk İl Temsilcisi Bayram Baysal amaçlarının okçuluğu Malatya’ya tanıtmak ve bu spora yeni sporcular kazandırmak olduğunu söyledi.

Kursun yeni başlamasına rağmen ilginin memnun edici düzeyde olduğunu belirten Bayram Baysal, “Okçuluk Malatya’da çok bilen bir spor branşı değil. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğümüz bünyesinde açılan kursa ilk etapta 20 sporcuyla başladık. Bu başlangıç için çok iyi bir sayı. Ben ilginin daha da artacağını düşünüyorum. Ata sporumuz olan okçuluk akıl, sezgi ve dengeyi sentezleyerek sporcuyu her yönden geliştiriyor. Amacımız okçuluğu Malatya’da daha iyi tanıtıp, yeni sporcular kazandırmak. Kurslarımız ücretsiz. Herkesi bekliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız