SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ökke 62 Pertekspor'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2017-09-10 18:24:14
Ökke 62 Pertekspor'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından 62 Pertekspor, teknik sorumluluk görevine Malatyalı kaleci antrenörü Hüseyin Ökke’nin de ekibinde yer aldığı Erhan Koç’u getirdi.

Sezon başında anlaştığı Trabzon Zagnos’dan çıkan pürüzlerden dolayı ayrılan Erhan Koç, doğu ekibi 62 Pertekspor ile anlaşarak sözleşme imzaladı.

Futbol severlerin Malatyaspor’da forma giydiği dönemdeki başarılı futbolculuğuyla tanıdığı Erhan Koç’un, teknik ekibinde Malatyalı kaleci antrenörü Hüseyin Ökke de bulunuyor.

Geçen sezon Erhan Koç’un çalıştırdığı Adıyaman 1954 takımı 2. grupta şampiyonluk yarışını ligin son haftalarına kadar sürdürmüştü.

“Memleketimi orada en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın”

62 Pertekspor ile başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini ifade eden Hüseyin Ökke, “Hocamız Erhan Koç 62 Pertekspor yönetimiyle yürüttüğü görüşmeler neticesinde anlaşmaya vardı. Hocamız sezon başı anlaştığı Zagnos ile farklı birkaç nedenden dolayı yolları ayırmıştı. 62 Pertek kaliteli futbolculara sahip bir takım. Bu sezon inşallah şampiyon olarak büyük bir camianın hedefini gerçekleştirmiş olacağız. Bir Malatyalı olarak memleketimi orada en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız