SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öksüz ve Yetimleri Sevindirdiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:43
Öksüz ve Yetimleri Sevindirdiler
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinden “Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa” projesine başvurup hayallerini yazan yetim ve öksüz çocukların istekleri gerçeğe dönüşüyor. 

Yeşilyurt Belediye sınırları içerisinde yaşayan 200 yetim ve öksüz çocuğun “keşke” olsa dedikleri istekleri yerine getirildi. Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Polat, Sütlüce Mahallesinde yaşayan iki çocuğa sürpriz ziyaret yaparak, proje kapsamında “keşke” olsa dedikleri hediyelerini teslim etti. 

Yeşilyurt Belediyesi  "Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa" projesi kapsamında Yeşilyurt ilçe sınırlarında yaşayan yetim ve öksüz çocukları belirleyerek, çocukların hayal dünyasında keşke olsa dedikleri isteklerini verilen bir forma yazmaları istenmişti. Bugüne kadar toplam 200 çocuğun istek, talep ve beklentileri sürpriz ziyaretlerle gerçekleştirildi. 

SÜTLÜCE MAHALLESİNDE HAYALLER GERÇEK OLDU

Yeşilyurt Belediyesinin sınırları içerisinde yer alan Sütlüce Mahallesinde “ Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa” heyecanı yaşandı

Sütlüce mahallesinde ikamet eden iki yetim ve öksüz çocuk tarafından doldurulan formda yer alan hayaller ve istekler Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından gerçekleşen ziyaretle gerçeğe dönüştü. Başkan Polat, Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin, Mehmet Çınar ile  Sütlüce Mahallesinde yaşayan iki çocuğu evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim etti.  

Başkan Polat’ın bisiklet, akülü araba, tablet, kitap seti, ayakkabı ve elbiselerden oluşan hediye paketini teslim etmesi sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

Çocuklar “keşke” olsa dedikleri hediyelerini alırken mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Hayalini kurdukları eşyaları karşılarında görünce büyük bir heyecan yaşayan çocuklar, yaşadıkları sevinci Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a sarılarak gösterdiler.

BAŞKAN POLAT, “ÇOCUKLAR MUTLUYSA HERKES HUZURLUDUR”

Göreve geldikleri günden itibaren sosyal sorumluluk projelerine büyük bir özen ve titizlik gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa” projesinin her yönüyle farklı bir çalışma olduğunu vurguladı.

Başkan Polat, "Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa” projemiz çerçevesinde ilçemizdeki bütün yetim ve öksüz çocukların ziyaretlerini gerçekleştirerek onlara bir form verdik. Verilen bu forma keşke olsa dedikleri isteklerini yazmalarını istedik. “Keşke” dedikleri istekler çerçevesinde de Yeşilyurt Belediyesi olarak bugüne kadar 200 çocuğumuzun isteklerini yerine getirdik. Sütlüce mahallemizde yaşayan ve kendilerine ulaşan formlara hayallerini yazıp gönderen iki çocuğumuza hediye paketlerini teslim etmenin heyecanını yaşıyoruz. Minik yavrularımız hayallerine kavuşurken, bizlerde farklı duygular ve heyecanlar yaşamaktayız. Geleceğimizin umudu olan çocuklarımızın hediyeler karşısında yaşadıkları mutluluk görülmeye değer, onların mutluluğu bizlerin sevincidir. Çocukların mutlu olduğu yerde herkes huzurludur” diye konuştu. 

Bu arada çocukların ve gençlerin eğitimlerine büyük hassasiyet gösteren Başkan Polat, özellikle hediye edilen kitapların mutlaka okunmasını isterken, “Bizler sizlerin eğitimli ve donanımlı bireyler olarak bu ülkeye hizmet etmenizi bekliyoruz. Size verdiğimiz kitapları yaz dönemi içerisinde mutlaka okumanızı istiyoruz” dedi. Çocuklarda hediye edilen kitapları okuyacaklarını dair Başkan Polat’a söz verdiler.

Sütlüce Mahalle sakinleri ise böylesine anlamı ve farklı bir projeyle çocukların hayallerini gerçeğe dönüştüren Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız