SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oktay Ekinci Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:14:17
Oktay Ekinci Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Oktay Ekinci, hayatını kaybetti. Ekinci, son yazısını bugün tamamlayarak gazeteye göndermişti. 

Mimarlar Odası eski Genel Başkanı ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Oktay Ekinci, hayatını kaybetti. Ekinci, beyin kanaması dolayısıyla bir süredir Alman Hastanesi'nde tedavi altındaydı.

Merhum Ekinci, 1952 yılında Balıkesir’de doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Yüksek Mimarlık Bölümü'nde yüksek öğrenim gören Ekinci, Mimarlar Odası'nın çeşitli kademelerinde yöneticilik görevlerinde bulundu. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ekinci, Cumhuriyet Gazetesi'nde de köşe yazarlığı yapıyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız