SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oktay İçin Anma Töreni

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:51:22
Oktay İçin Anma Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Otomobilinde, beylik tabancasıyla intihar ettiği öne sürülen Eski Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay, ölümünün 5. yılında mezarı başında anıldı. 

Hekimhan'da ilçe merkezinde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile Behçet Oktay’ın mezarına yürüdüler. Sağanak yağışa rağmen yürüyen kalabalık, bir dakikalık saygı duruşunun ardından, Oktay’ın Türk bayrağıyla kaplanmış olan mezarına karanfil bıraktılar.

Behçet Oktay’ın mezarı başında açıklamada bulunan ablası Zeynep Oktay Demirci, “Behçet Oktay’ın, karanlık güçler tarafından öldürülmesi neticesinde aramızdan ayrılışının 5. yıldönümü nedeniyle toplandık. Behçet Oktay bir kahramandır. Türkiye değerli bir evladını kaybetmiştir. Behçet Oktay, vatanı ve bayrağı uğrunda şehit düşmüştür. 5 yıldır sürdürdüğümüz hukuk mücadelesi ile 'intihar diyerek' kapattıkları dosyayı, yeniden açtık. Şimdi Yargıtay’ın kapısındayız. Biz adaletin tecelli etmesi konusunda bıkmadan, yorulmadan mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız