SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Alış Verişi Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:56:22
Okul Alış Verişi Başladı
A- A+ PAYLAŞ
 
 Okullarda yeni eğitim dönemi yaklaşırken, velileri ise öğrencilerin ihtiyaçları için alışveriş telaşı sardı. 
 
Anaokulu ve birinci sınıflar için 2012-2013 eğitim öğretim yılı 10 Eylül’de başlarken, diğer okullarda yeni eğitim öğretim yılı 17 Eylül pazartesi günü başlayacak. Yeni eğitim yılı için okul kıyafeti konusunda alışverişe çıkan veliler, okulun isteğine göre çocuğa forma alıyor.
 
Okul kıyafeti satan esnaflardan İsmet Gürbüz Yılmaz, özellikle 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesi nedeniyle öğrencilere okulların isteğine göre kıyafet alındığını belirterek, “İlkokul, orta okul ve lise şeklinde üç kategoriye dönüştürülmesi nedeniyle veliler okulların isteğine göre forma alıyor” şeklinde konuştu.
 
Yılmaz, okullara göre kıyafetlerin de değiştiğini ifade ederek, “Kumaş çeşidine göre 60 TL ile 80 TL arasında öğrenci okul kıyafeti sağlanıyor. Forma, üst mont gömlek, etek ve pantolon bu fiyatın içindedir” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız