SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Bahçelerine Asfalt

A- A+ PAYLAŞ

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasından önce belediyece son 1 hafta içerisinde 4 okulun bahçelerinin daha asfaltlandığı belirtilirken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Hedefimiz bu yıl 20 okulun daha bahçesini asfaltlayarak, çocuklarımızın daha temiz ve nezih bir ortamda gezip, oynamalarını sağlamak."dedi.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Geçtiğimiz yıl birçok okulun bahçesini asfaltlayıp, satranç sahaları yapan, Anaokullarının çevre düzenlemesini, oyun gruplarının yerleştirilmesini, peyzaj ve dolgu çalışmalarını yapan Malatya Belediyesi, eğitime desteklerini sürdürüyor.

Bu yılda aynı desteğini sürdüren Malatya Belediyesi eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da, çalışmalar kapsamında Sümer İlköğretim Okulunda sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyip, açıklamalarda bulundu.

2010 – 2011 eğitim, öğretim yılının öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi olarak eğitime imkanlar dahilinde destek olduklarını belirterek, “Okullarımızın bahçesinin düzenlenmesinden, asfaltlanmasına, peyzaj çalışmalarından, etrafının düzenlenmesine kadar daima destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Çakır, “Geçtiğimiz yıl içerisinde 24 okulumuzun bahçesini asfaltladık. Çok sayıda okulumuzun bahçesine çocuklarımızın zihinsel gelişimini önemli katkılar yapacak satranç sahaları yaptık. 15 anaokulumuzun bahçesinin yeşillendirip, bahçe düzenlemesini yapıp, oyun gruplarını yerleştirdik. Son 1 hafta içerisinde 4 okulumuzun bahçesini asfaltladık. Hedefimiz bu yıl 20 okulun daha bahçesini asfaltlayarak, çocuklarımızın daha temiz ve nezih bir ortamda gezip, oynamalarını sağlamak” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu yıl bahçeleri asfaltlanan okulların Gazi Lisesi, Kubilay Lisesi, Yeşiltepe İMKB Sanat Lisesi ve Sümer İlköğretim Okulu olduğunu, yine Sümer İlköğretim Okulu’nun çevre düzenlemesi ve koruma duvarlarının yapıldığını, Yeşiltepe Lisesi, Şentepe İlköğretim Okulu ile Melekbaba İlköğretim Okulunun da koruma duvarları işlerinin bitirildiğini söyledi.

Sümer İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirten Sümer İlköğretim Okulu Müdürü Niyazi Aladağ’da yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın başta Malatya’ya ve Sümer İlköğretim okuluna yaptığı hizmetlerden dolayı müteşekkir olduğunu söyledi.

Aladağ, “Yapılan hizmetlerle okulumuz çok güzelleşti. Yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Okulda eğitim öğretim yılı hazırlıkları yapan veliler ise çalışmaları yakından takip ettiler. Sürdürülen çalışmaları takdir eden vatandaşlar, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın etrafını saran çocuklarda, okullarına yapılan hizmette dolayı Başkan Çakır’a teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Ahmet Çakır’la hatıra fotoğrafı çektiren çocuklara, Başkan Çakır da hediyeler dağıttı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız