SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Bahçesine Asfalt

A- A+ PAYLAŞ

Belediye tarafından Malatya Lisesi ile aynı kampuste yeralan Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin bahçesinin asfaltlandığı bildirildi.

Belediyeden konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesinin asfaltlanması çalışmalarını yerinde inceledi.

7 Eylül Pazartesi günü Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesindeki asfaltlama çalışmaları sırasında bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Okul içerisindeki fiziki çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. Belediye Başkanımız eğitime büyük destek vermektedir. Asfalt çalışmaları ile ilgili Belediye’nin planladığı 40’ın üzerinde okulumuz var. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Her zaman eğitime destek vereceklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Daha önce okullarımıza destek vereceğimizi ifade etmiştik. Eğitim öğretim yılı başlamadan okullarımızın çevre düzenlemeleri ile asfaltlama eksiklikleriyle ilgili çalışmalar yaptık. Yaptığımız çalışmalar neticesinde 45 okulumuzun bahçesinin düzgün olmadığı tespit ettik” dedi.

Yapılacak çalışmalar neticesinde 3 bin 600 ton asfalt kullanılacağını belirten Başkan Çakır, “Toplam 30 bin m2 asfalt serimi yapacağız, Serimi yapılacak olan bu asfaltın yaklaşık maliyeti 500 milyar gibi bir rakama mal olacaktır. Asfaltlama çalışmalarını en kısa sürede 45 okulumuzda da tamamlamış olacağız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız