SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Binası İşadamından

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesine iş adamı Mehmet Emin Sungur tarafından yaptırılacak olan meslek yüksek okulu binası için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Hekimhan ilçesi doğumlu olan eski milletvekillerinden iş adamı Mehmet Emin Sungur, Yüksek Mimar Turgut Toydemir, Kaymakam Ramazan Fani ve Belediye Başkanı Sait Özoğlu ile birlikte Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Hekimhan ilçesine yaptırılacak olan meslek yüksek okulu binası projesi hakkında bilgi aktardılar.
Mehmet Emin Sungur yaptığı konuşmada, "İlçemize yapılacak olan İnönü Üniversitesi'ne bağlı meslek yüksek okulu inşaatında bize düşen görevleri yapmaya karar verdik. Bu proje konusunda sizlere bilgi aktarmaya geldik. Yüksek Mimar Turgut Toydemir'in hazırladığı projeyi size sunmaya geldik" ifadelerini kullandı.

Vali Ulvi saran ise, iş adamı Mehmet Emin Sungur'e teşekkür edip, "Malatya'yı diğer illerden üstün kılan, böylesine hayırsever insanların eser bırakma çabalarıdır. Doğduğu topraklara eser bırakma arzusu içerisinde olan hemşehrilerimizi kutluyoruz. Bu konuda siz örnek teşkil ediyorusunuz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız