SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul İçin Arsa Bağışladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:32:42
Okul İçin Arsa Bağışladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hayırsever vatandaş Nail Piliç, arsasını okul için bağışladı.

Nail Piliç adlı hayırsever vatandaş, Orduzu beldesinde bulunan bin 828 metrekarelik arsasının bin 324 metrekarelik kısmını Vali Vasip Şahin ile birlikte imzaladıkları protokolle İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne ilköğretim okulu yapılması şartı ile bağışladı.

Vali Şahin, okul yapımı için arsasını bağışlayan Piliç’e teşekkür ederek, “Bizim birinci önceliğimiz her zaman için eğitim olmuştur ve olmaya devam edecektir. İnsana yapılan yatırım en iyi yatırımdır prensibi ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Vatandaşlarımızın da bu konuda bizleri destekleyerek yardımcı olmaları ve katkıda bulunmaları bizleri daha da teşvik edici çalışmalar yapmaya yönlendirmektedir. İnşallah bu arsa üzerinde en kısa sürede inşaatına başlanacak ve ihtiyaca cevap verecek okulumuz tamamlanarak eğitim ve öğretime açılacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız