SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul İçin Bağış Yaptı, Öğrencileri Ödüllendirdi

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde Kuluncak İlçesinde oniki derslikli bir ilköğretim okulu inşası için Eğitime yüzde 100 destek kampanyası çerçevesinde 250.000 Amerikan Doları bağışlayan iş adamı Celal Yenitur; 2005 – 2006 Eğitim Öğretim döneminde ilk üçe girerek mezun olan Kuluncak Lisesi öğrencilerinden 1. Oğuzhan Nacaroğlu'nu 1.000 YTL, 2. Meltem Şahin'i 750 YTL, 3. İlyas Yatık'ı ise 500 YTL para ile ödüllendirdi.

Ödül töreni Kuluncak Lisesinde; Kuluncak Kaymakamı İbrahim Çenet ile daire amirlerinin, vatandaşların ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kuluncak Kaymakamı Çenet, öğrenciler arasında başarıyı teşvik edeceklerini ve bunun her yıl gelenekselleştirilerek devam edeceğini belirterek, Kuluncaklı işadamı Celal Yenitur’a eğitime destekleri için teşekkürlerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız