SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Kantinlerine Denetim

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:11:36
Okul Kantinlerine Denetim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da okul kantinleri denetlenmeye başlandı. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri tarafından, ilköğretim, orta okullar ile liselerin kantinleri denetleniyor. Denetlemelerle ilgili bilgi veren Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin ”Tüm okulların kantinlerini denetleyeceğiz” diyerek, “Denetimlerde ilk etapta ortaya çıkan özellikle işletme onay belgesi olmayan kantinler var. Önce ikaz, sonra ise ceza kesiyoruz” ifadesini kullandı. Aytekin, “25 elemanımızı 3-4 ekibe bölerek bir hafta içinde ilk denetimleri tamamlayacağız” dedi. Ramazan Aytekin, kantinler ve gıdalarla ilgili şikayetler için Alo Gıda 174 nolu telefonun aranabileceğini kaydetti. Denetlemelerde çoğu kantinin işletme onay belgesinin olmadığının görüldüğü de bildirildi.

Bu arada, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri ise kantin denetiminde özellikle ürünlerin son kullanma tarihi ve temizlik konusuna baktıklarını ifade edip, “Etikette gıda izni var mı yok mu ona da bakıyoruz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız