SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Müdürüne Veda Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:51:00
Okul Müdürüne Veda Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi Müdürü Hüseyin Kara’ya Okul-Aile Birliği tarafından veda yemeği verildi. 

Hüseyin Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı değerlendirme sonucunda görev süresi uzatılmayarak Malatya Fen Lisesi'ne tarih öğretmeni olarak atandı. Görevi sona eren Okul Müdürü Kara için düzenlenen yemeğe Okul Aile Birliği Başkanı Enver Bakır, öğretmenler ve okul personeli katıldı.

Okul Müdürü Hüseyin Kara, yaptığı kısa konuşmada, “Görevden ayrılma sürecini hep birlikte yaşadık. Taktir sizlerin, bu birliktelik için hepinize teşekkür ediyorum. Kişiler gelip geçici kurumlar kalıcıdır. Görev yaptığım süre içinde yardımlarını esirgemeyen Okul-Aile Birliği yönetimine ve siz değerli öğretmen ve personelimize teşekkür ediyor, öğrenci ve velilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra Okul Aile Birliği Başkanı Enver Bakır tarafından Okul Müdürü Hüseyin Kara’ya plaket takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız