SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Öncesi Şenliği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da okul öncesi şenliği sergi ve tanıtım çadırlarının açılışı törenle yapıldı. Malatya Belediyesi yanındaki alanda ana okullarının hazırladıkları sergi ve tanıtım çadırlarında ailelere ve vatandaşlara okul öncesi eğitim kurumlarının tanıtımı yapılıyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü okul öncesi eğitimi bölümü tarafından organize edilen şenliğe, Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Okul ve Kurum Müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve veliler ile şenliğe ilgi duyan vatandaşlar katıldı.

Her gün saat 18.30 da başlayacak olan şenliğin cuma günü sona ereceği bildirildi.

Şenlik öncesi konuşma yapan Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, "Yapılan bu şenlik oldukça anlamlı. İlimiz okul öncesi eğitim konusunda diğer illerden önde. Velilerimizi duyarlılığı için kutluyorum. Bu yıl 6'ncısını kutladığımız şenlik küçük yavrularımız için güzel geçmesini diliyorum. Birlikte çalıştığımız il Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Mili Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk ise, "Okul öncesi eğitim zorunlu hale geldi. 25 pilot ilde uygulaması yapılmaktadır. Bu iller arasına ilimizde dahil edildi. Biz tüm imkanlarımızla yavrularımızı geleceğe hazırlama gayreti içindeyiz. Şenliğe il gösteren tüm hemşerilerimize ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra okul öncesi eğitim kurumlarının gösterileri izlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız