SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Önü Gaspçıları!

A- A+ PAYLAŞ

İki ilköğretim okulu’nda öğrencilerden para ve cep telefonu gasp ettikleri öne sürülen 3 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İlk olay Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. 13 yaşındaki B.D.P. ve 14 yaşındaki B.A. adlı öğrenciler, kendilerini korkutarak zorla para isteyen 3 kişinin, B.A.’nın 30 YTL’sini gasbettiklerini öne sürdüler.

Polis bu olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken bu kez Fırat İlköğretim Okulu öğrencileri 14 yaşlarındaki O.A. ve F.Ç., öğle saatlerinde önlerine çıkan, üzerlerini arayan ve para isteyen 2 kişinin O.A.’ya ait cep telefonunu gasbettiklerini saptadı.

Olayla ilgili olarak 14 yaşındaki M.C., 15 yaşındaki K.S. ve 17 yaşındaki F.Y. polis tarafından yakalandılar. Bunlardan M.C. ve F.Y.’nin, her iki gasp olayına da karıştıkları, K.S.’nin ise Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’ndaki gaspa diğer iki zanlı ile katıldığı saptandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız