SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Önünde Bıçaklı Saldırı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir ilköğretim okulu önünde meydana gelen olayda, bir öğrenci ile bir genç kız, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı.

Edinilen bilgileye göre, olay Zafer Mahallesi Cengiz Topel İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nun önünde geçmekte olan Ayşin Öznur (20) adlı genç kız, tanımadığı bir kişi tarafından bıçaklandı.

Genç kız hastaneye kaldırılırken, bu kez yine aynı okulun önünde öğrenci olan Çağlar Çakmakcı (10) adlı öğrenci, bıçaklı saldırı sonucunda yaralandı. Yaralılar, Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Yaralı genç kız ile yaralı öğrenci kendilerini bıçaklayan şahısla ilgili verdikleri ifade ve eşkal sonucunda, saldırıyı gerçekleştiren faili meçhul şahsın aynı olduğu belirlendi. Öğrenci ve genç kız, şahsı tanımadıklarını ifade etti.

Polis, okulun önünde aynı anda peş peşe genç kız ile öğrenciyi bıçaklayan 22-23 yaşlarında uzun boylu, siyah bereli olduğu belirtilen faili meçhul şahsı arıyor.

Yaralılar, devlet hastanesindeki ilk müdahaleden sonra hayati tehlike kaydıyla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız