SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Saatlerine Düzenleme

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:24:48
Okul Saatlerine Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü, kış saati uygulaması kapsamında okul giriş saatlerinde düzenleme yaptı. 

Milli Eğitim İl Müdürlüğü bünyesinde ders saatlerinin düzenlenmesi için oluşturulan komisyon, bağımsız anaokulları, özel okullar, ilkokullar, ortaokullarla lise ve dengi okullar, normal ve ikili öğretim yapan okulların uygulayacağı zaman çizelgesini belirledi. 

Buna göre, fen Liseleri, anadolu liseleri ve normal öğretim yapan liselerin giriş saati 07.30, ikili öğretim yapan liselerin giriş saati 07.00, meslek liseleri ve imam hatip liselerinin giriş saati 06.30, özel ilköğretim okullarının giriş saati 08.00, özel ortaöğretim kurumlarının giriş saati ise 07.30 olarak düzenlendi. 

Komisyon, ayrıca bağımsız ana okulları mesai saatlerini de yarım gün sabah giriş 07.00, çıkış 12.00, yarım gün öğle giriş 12.00, çıkış 17.00, tam gün giriş 07.30, çıkış 16.30 olarak belirledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız