SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Servislerine Denetim

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da okul servis araçları, Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından denetleniyor.

Denetlemeler hakkında bilgiler veren Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü Eğitim Büro Amirliği'nden Komiser Salih Taşgar, bir hafta içerisinde 715 okul servis aracına denetlemede bulunduklarını, bundan sonra da denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Taşgar, sadece il merkezinde değil ilçelerde de denetimlerde bulunduklarını ifade ederek, "Merkez ve ilçelerde toplamda 715 okul servisini denetledik. Okul servis araçlarında, servis belgelerini, sürücü ve rehberlerin bu şartlara haiz olup olmadıklarını denetliyoruz, araçların üzerlerinde trafik levhalarını, dur levhasını ve okul taşıtı uyarı levhasının bulunup bulunmadığına, otomatik kapı olup olmadığına ve koltuklarda emniyet kemeri olup olmadığına bakıyoruz. Bu denetimlerimiz okul dönemi boyunca sık sık devam edecektir. Özellikle servis şoförlerimize şunu söylemeliyiz ki, çocuklarımız bizlere emanet, bizlere emanet olmanın yanında kendilerine de emanet çocuklarımızı en iyi şekilde okullarına ve evlerine taşımlarını istiyoruz. Ayrıca öğrencilerimizden de, eğer servis şoförünün olumsuz bir hareketi varsa, kural ihlali varsa öğretmenlerine ve velilerine şikayette bulunsunlar. Bu şikayetleri biz değerlendireceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız