SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Sporları Komitesi Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:27:15
Okul Sporları Komitesi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Tertip Komitesi, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı başkanlığında toplandı. 

Toplantıya Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat Yetiş, Okul Sporları İl Temsilcisi Yunus Çatal, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Basketbol İl Temsilcisi Nail Değirmenci, Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Aslan, Hentbol İl Temsilcisi Nevzat Selçuk, Badminton İl Temsilcisi Nazım Denizhan ve Tertip Komitesi Üyesi Varol Tutal katıldı.

Yapılan toplantıda; 2012-2013 eğitim-öğretim yılı okul sporları müsabakaları, branşları, yarışma usul, esas ve talimatlar değerlendirildi. Her branşın tertip kurallarının da ayrı ayrı toplanmalarına, yapılan müracaatlara göre fikstürlerin çekilmesine karar verildi.

Ayrıca müsabakalarda kullanılacak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesisleri ile okullara ait spor tesislerinin durumları da değerlendirildi. Faaliyetler süresince herhangi bir aksilik ve aksamaya sebebiyet verecek tüm ihtimal dahilindeki sorunlar değerlendirilerek alınacak tedbirler gözden geçirildi.

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, “Asıl önemli olan kazanmak değil, sporun dostluk ve barışa ortam sağlaması. Aynı zamanda da sporun tabana yayılmasında okul sporlarının önemli bir görevi vardır’’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız