SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Sporları Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2019-11-14 01:46:48
Okul Sporları Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Okul Sporları Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, okul sporları müsabakalarına katılımın nasıl yapılacağı ile ilgili sunum yapıldı.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tertip Komitesi üyeleri, sportif eğitim uzmanları, beden eğitimi öğretmenleri, il temsilcileri ile antrenörler katıldı.

Toplantıda, 2019-2020 yılı Okul Sporları değerlendirmesi gerçekleştirilerek, beden eğitim öğretmenlerine kul sporları müsabakalarına katılımın nasıl yapılacağı ile ilgili sunum yapıldı. Ayrıca, okul sporları yönetim sistemi, talimatları ve diğer kurallar hakkında da detaylı bir bilgilendirme yapıldı. 

Toplantıda konuşan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, "Gençlerimiz ve çocuklarımız sporu ilk olarak okulda tanıyor. Birçok gencimiz sporu bu sayede sporu tanıyıp, benimseyerek spor yaşamına devam ediyor. Bu bağlamda okul sporları bizim için oldukça önemli. Gençlerimiz ve çocuklarımızın okul sporlarına katılmaları için gereken her türlü desteği vereceğiz. Çocuk ve gençlerimizi cep telefonu, sosyal medya, bilgisayar bağımlılığından ve diğer tüm kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için okul sporlarına yönlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Toplantıda, okul sporlarının sorunları ve çözüm önerileri gündeme getirildi. Beden eğitimi öğretmenleri söz hakkı alarak konuşmalar yaptı. Daha sonra karşılıklı soru cevap şeklinde konulara açıklık getirilerek toplantı sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nazli (4 yıl önce)
    Ya ben bu müdürün konuşmalarına bayılıyorum. Spordan anlamadığı her açıklamasında belli mesela birçok ile başlayan cümlesi. Bir diğeri sanki spor ve okul sporları farklı bir şeymiş gibi bahsediyor.
    0
    0
    Yanıtla