SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Süper Ama..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin en modern eğitim kampusune sahip olan Arapgir İlçesi'ndeki Kerem Aydınlar Anadolu Öğretmen Lisesi yöneticileri, Kaymakam Ercan Turan'ı ziyaret edip, okuldaki öğretmen eksikliğini ilettiler.

Kerem Aydınlar Anadolu Öğretmen Lisesi müdür başyardımcısı İlkay Kotan, müdür yardımcısı Ahmet Sarı, müdür yardımcısı Tahir Baran ve beraberindeki Kerem Aydınlar Anadolu Öğretmen Lisesi'nin 10 öğretmeni Kaymakamı Ercan Turan'ı makamında ziyaret ettiler.

İlkay Kotan ihtiyaçları olan rehber ve biyoloji öğretmenlerinin en kısa zamanda temin edilmesi halinde okuldaki başarının daha da artacağını belirtti.

Kaymakam Ercan Turan ise, gerek eğitim alanında gerekse sosyal alanda yapılan faaliyetleri yakinen takip ettiğini ifade edip, okulu başarılı bulduğunu bu başarının idareci ve öğretmenlerin uyumlu çalışmasıyla meydana geldiğini belirtti.

Turan, "Ayrıca böyle nezih, çağdaş ve güzelliklerle dolu olan bir okulu ilçemize kazandıran değerli işadamımız Mehmet Ali Aydanlar'a ne kadar teşekkür etsek azdır" diyerek, 2011 yılının herkes için mutlu, huzurlu ve başarılı geçmesi temennileri ile sözlerine son verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız