SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Takımlarının Başarıları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'yı il dışındaki şampiyona ve gruplarda temsil eden okul takımlarının başarılı sonuçlara imza attıkları bildirildi.

KIZ FUTBOL TAKIMI İKİNCİ..
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası'nın Erzincan'da yapılan grup müsabakalarında Malatya'yı temsil eden Özel İdare İlköğretim Okulu ekibi, Trabzon Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürkan Yardım İlköğretim Okulu'nun ardından grup ikinciliğini elde etti.

Grupta son gün Rize Mesut Karaoğlu İlköğretim Okulu ile Malatya Özel İdare İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Rakibini 2-1 yenen Malatya Özel İdare İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı grup ikincisi oldu.

TED YARI FİNALDE..
TED Malatya Koleji Küçük Erkekler Basketbol Takımı da, il birincisi olarak katıldığı Gaziantep grup maçlarında oynadığı 4 maçtan 3'ünü kazandı ve Muğla'da yapılacak yarı finallere katılma hakkını elde etti.

RAHİME BATU İO TÜRKİYE 5'İNCİSİ..
Bu arada Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu, Malatya il birincisi olarak Isparta'da katıldığı Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası'nda Türkiye 5'inciliğini elde etti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Resul Kaya, başarı için çok çalıştıklarını belirtirken, elde edilen sonuç nedeniyle önümüzdeki yıl Malatya'nın şampiyonada iki takımla temsil edilebilme hakkı kazandığı bildirildi.

FOTOĞRAFLAR: (Üstte) TED Koleji Basketbol Takımı, (Altta) Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu'nun Türkiye 5'incisi olan Masa Tenisi ekibi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız