SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul ve Camilere Bank

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:09:12
Okul ve Camilere Bank
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi kendi sınırları içerisinde bulunan cami ve okullara oturma bankları dağıtacak. 

Yeşilyurt Belediyesi, yol, kaldırım, imar ve şehirleşme gibi fiziki çalışmalarla modern bir kent yaratmada emin adımlarla yoluna devam ederken, sosyal hayata da katkılar sunmaya devam ediyor. Yeşilyurt Belediyesi, Elazığ Orman İşletme Bölge Müdürlüğü ve Malatya Orman İşletme Müdürlüğü ile yürütülen "Okul ve Camilere Oturma Bankları" dağıtım protokolünü imzaladı.

Cami önleri ve bahçelerinde cemaatin oturacak yer ile ilgili sıkıntıları ve okullarda öğrencilerin ders dışında okul bahçelerinde oturmak için bir çok talebi olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Camiler dini ve milli kültürümüzden ayrı düşünemeyeceğimiz değerlerimizin başında gelir. Yine geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize yönelik olarak, okul çevrelerinde gerçekleştirdiğimiz düzenleme asfalt çalışmalarımıza ilaveten, onların teneffüslerde okul bahçelerinde oturup dinlenebileceği banklar ile ilgili taleplerini yarine getireceğiz. Hizmetlerimizi hız kesmeden devam ettirdiğimiz gibi okullarımıza yönelik hizmetlerimizi de sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi, okul ve camilere oturma bankları dağıtımını önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek. Son derece kullanışlı olan oturma bankları ilçe genelindeki okullara ve camilere dağıtılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız