SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Yanındaki Evde Yangın

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:13
Okul Yanındaki Evde Yangın
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da iki katlı ahşap bir binada çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Yangında, ahşap bina tamamen kül olurken, şans eseri kimseye bir şey olmadı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Şifa Mahallesi'nde Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında bulunan ve boş olduğu belirtilen 2 katlı ahşap binada henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Binanın ahşap olması nedeniyle alevler kısa sürede büyüyerek, bütün binayı sardı. Yangını fark eden vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ola yerine polis, doğalgaz, elektrik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Malatya Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına çift taraflı müdahale etti. Yangının bitişikteki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na sıçrama ihtimali paniğe neden oldu. Kar nedeniyle okulun tatil olması olası bir tehlikeyi önlerken, yer yer binada çökmeler meydana geldi. Yangın, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Ahşap binadan geriye kül yığını kaldı. Yangınla ilgili gazetecilere bilgiler veren Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, "Yangının çıktığı evde kimse yaşamıyor. Boş bina olduğu için madde bağımlısı insanlar, bu gibi yerlerde kalabiliyor. Konuyla ilgili gerekli yerlere bilgi vermiştik. Şuanda bu binanın emniyete alınması ya da tamamen yıkılması konusunda çalışmalar var. Umarım kısa sürede karar verilir ve bu sıkıntı bir daha olmaz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız