SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Yöneticilerine Seminer

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da okul yöneticilerine ve ilgili personele Mali Mevzuat Semineri verildi.

Öğretmenevi'nde merkez ilk ve orta dereceli okul yöneticilerine verilen Mali Mevzuat Semineri'nde, kalkınma planları ve programlarında yer alan politika ve hedefler doğrultusunda kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılması, hesap verebilirliği ve mali saydamlığı sağlamak üzere kamu mali yönetiminin yapısı ve işleyişi, kamu bütçelerinin hazırlanması, uygulanması, tüm mali işlemlerin muhasebeleştirilmesi, raporlanması, kamu zararı, maaş, ek ders ücreti ile diğer hak edişlerin ödemeleri konusunda ayrıntılı bilgiler verildi. Seminer sonunda düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Sınav ve Hizmet İçi Eğitim Bölüm Sorumlusu Mehmet Boyraz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Demirhan da katıldı.

Belge töreni öncesi konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bulut, "Zaman zaman mali konular ile ilgili yapılan değişiklilerin kurum içi işleyişlerinin kolaylaşması ve anlaşıla bilmesi amacı ile mevzuat değişiklikleri ilgili konularda personellerimizi bilgilendirmek için seminerler düzenliyoruz. 5 gün süren bu seminere katılan tüm okul yöneticisi personelimizi kutluyorum. Mevzuat konusunda bilgiler aktaran eğitim görevlisi Bayram Alşan'a da teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız