SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okulda Arbede!..

A- A+ PAYLAŞ
 
Evinden okula gitmek için çıkan fakat okula gitmeyen 12 yaşındaki çocuğun kaybolması üzerine, okula giden aile ve öğretmen arasında kavga çıktı. 
 
"ZAMANINDA HABER VERMEDİNİZ"
 
Hacı İbrahim Işık İlköğretim Okulu öğrencisi 12 yaşındaki Serhat B.' 3 gündür kayıp. Kendisinden haber alınamayan öğrencinin, daha önce de evden çıktıktan sonra okula gitmediğini öğrenen yakınları, okula geldi. Kendilerine zamanında haber verilmediğini iddia eden çocuğun yakınlarıyla öğretmen ve okul yönetimi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu kaybolan öğrencinin dayısı Fatih Ş. ve öğretmen birbirlerine tekme tokat attı. 
 
"BU NASIL OKULDUR?" 
 
Anne Fadime B. ise , "İçim yanıyor. Bu nasıl okuldur, bu nasıl devlettir" diye konuştu Okul önünde sinir krizi geçiren anne Fadime B., bir süre sonra bayıldı. Baba Hacı Mehmet B. ise okulun güvenlik kameralarının eksik olduğunu belirterek, okul yönetiminin öğrencileriyle ilgilenmediğini ileri sürdü. Abla Gülsüm B., "5 gündür çocuk yok, öğretmenler bize haber vermiyorlar. Çocuk okula gelmediği günler, öğretmenler bize haber vermedi" dedi. Hacı İbrahim Işık İlköğretim Okulu yetkilileri ise ailenin iddiasına katılmadıklarını ifade ederek, kaybolan çocuk konusunda aileyi suçladı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız