SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okulda Hamile Kalmış

A- A+ PAYLAŞ

Böbrek rahatsızlığı gerekçesiyle Malatya’da bir hastaneye başvuran 15 yaşındaki kız öğrencinin hamile olduğu saptandı. Kızın, yatılı okulda öğrenci arkadaşı tarafından hamile bırakıldığı öne sürüldü.

Malatya’daki özel bir hastaneye böbrek ağrısı nedeniyle başvuran 15 yaşındaki R.D.’nin, 22 haftalık hamile olduğu belirlenince, durum hastane yetkilileri tarafından polise bildirildi. İfadesi alınan R.D., Arguvan ilçesi Tatkınık Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’nda öğrenci olduğunu, aynı okulda öğrenci olan 17 yaşındaki H.D. ile ilişkiye girdiğini öne sürdü. Bu ifade üzerine H.D. yakalanarak gözaltına alındı. R.D. ise Sosyal Hizmetler Kız Yetiştirme Yurdu’na yerleştirildi.

KIZ KARDEŞLER KAÇTI..
Öte yandan, 02.15 sıralarında polise başvuran 42 yaşındaki M.B. adlı kadın, kızları 17 yaşındaki E.B. ve 15 yaşındaki K.B.’nin evden ayrılıp geri dönmediklerini, kızlarının nerede olduğunu bilmediğini, okul arkadaşları 16 yaşındaki Ö.K. adlı gençle birlikte gitmiş olabileceklerini söyledi. Polis araştırmayı sürdürürken, kızların sabah 07.00 sıralarında eve döndükleri, ifadelerinde ailevi nedenlerle evden ayrıldıklarını, ayrı oldukları süre Ö.K. ile görüşmediklerini söyledikleri belirtildi. Ö.K. de suçlamayı kabul etmedi.

“TEHDİT EDİYOR..”
Bu arada polise başvuran 16 yaşındaki F.M.U. adlı genç kız, 17 yaşındaki T.D. adlı gençle 3 yıl önce arkadaş olduklarını, daha sonra ayrıldıklarını, bu kişinin sürekli kendisini tehdit edip hakaretlerde bulunduğunu, bugüne kadar korktuğu için konuyu ailesine de anlatamadığını söyledi. Bu şikayet üzerine T.D. gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız