SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullar 17 Eylül'de Açılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:24:03
Okullar 17 Eylül'de Açılacak
A- A+ PAYLAŞ
Yeni eğitim-öğretim yılının, 17 Eylül Pazartesi günü başlayacağı bildirildi. 
     
Malatya İl Mili Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Çalışma Takvimi'nin belirlendiği belirtildi. Buna göre, okulların 17 Eylül'de açılacağı kaydedildi. 
     
Bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin, eğitim ve öğretime hazırlanmak için 10 Eylül Pazartesi günü okula başlayacağı bildirildi. 
     
Çalışma takvimine göre, 25 Ocak'ta yarıyıl tatiline girecek öğrencilerin, 11 Şubat Pazartesi gününe kadar tatil yapacağı belirtildi. 
     
2012-2013 eğitim öğretim yılının 14 Haziran'da sona ereceği duyuruldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız